Çfarë ndodh nëse shtypni butonin e parkimit duke ecur me 200 km/h? (VIDEO)

Teknologjia e automobilëve është në kulm dhe tashmë pak janë makinat që kanë një levë të frenave të dorës mekanike. Makinat e reja po dalin me buton parkimi. Por, a ju ka shkuar ndonjëherë ndërmend

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!