Fshati shqiptar me emrin “Besnik”, por banorët nuk e njohin gjuhën shqipe (VIDEO)
Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqipe

Si u zhduk identiteti i tyre?

Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin?

Fshati quhet Besnik, por banorët nuk e flasin gjuhën shqipe.

Çfarë ka ndodhur me ta?

Ku gjendet ky fshat?

Cila është historia e tmerrshme e banorëve të tij?

Shtuar më 14/12/2019, ora 21:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori