Dojna i vë kushte Vlashentit, nëse nuk e propozon kështu nuk ka martesë (FOTO LAJM)

Pas daljes së tyre të parë publike si çift, Dojna dhe Vlashenti janë bërë një nga çiftet më të komentuar në media e në rrjete sociale, ku ndjekësit janë kuriozë të dinë më shumë për lidhjen e tyre dhe

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.29 %
71.14 %
5.55 %
Total 558 Vota!