11 rregulla të ngrënies së shëndetshme që duhet t'i harroni plotësisht (FOTO LAJM)

Një lëng i keq molle është një zëvendësues i shëndetshëm i një Cole

Lëngu i mollës duket aq i pafajshëm sa besojmë lehtësisht se është më i shëndetshëm sesa Coca-Cola. Në fakt, lëngu i mollës përmban disa kalori më shumë sesa Koka.

Nëse vërtet kujdeseni për dietën tuaj, pini ujë të pastër dhe hidhni në kosh si lëngjet e paketuara dhe pijet me gaz.
Ata që kujdesen për trupin e tyre shpesh përpiqen të zëvendësojnë ushqime jo të dëmshme me ato të shëndetshme. Por në një numër rastesh, zëvendësimi nuk na çon askund afër ushqimit të shëndetshëm.

Ne kemi përpiluar një listë të rregullave që do të bëni më mirë t’i injoroni nëse doni të hani ushqim ‘të pastër’.
Shtuar më 24/11/2020, ora 15:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori