Sulmohet kandidati për deputet i LSI-së, Ralf Gjoni
Epidemia që mund të vrasë 33 milionë njerëz brenda pak muajsh

Nëse është vetëm 1 gjë që dimë nga historia, është se një sëmundje e re vdekjeprurëse mund të shfaqet dhe përhapet në të gjithë globin. Kjo mund të ndodhë brenda dekadës së ardhshme. Këtë paralajmërim

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!