Supë e kuqe për Krishtlindje

Kjo recetë është ideale për këtë atmosferë festive, ndaj ne po j'ua sugjerojmë. Meqënëse është e thjeshtë dhe shumë e shijshme e madje ka ngjyrën e Krishtlindjes, ne ju këshillojmë t'a keni pjesë

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!