Ivanovska sfidon kryetarët: Ejani në zyrat tona dhe njihuni me veten tuaj

Pas informatave që i publikoi Komisioni i Antikorrupsionit, të cilat thonë se kryetarët e komunave në Maqedoni nuk kanë dorëzuar lista anketuese ose deklarata për ndeshje të interesave, disa prej tyre

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!