Alarm në Greqi, akuzat e shqiptarëve të arratisur nga burgu

Ditën e sotme dolën fotot dhe identiteti i shqiptarëve të arratisur gjatë orëve të para të ditës nga bugu në në Greqi. Mësohet se ata janë Endrit Bocaj dhe Xhelo Hasani, të cilët në bashkëpunim edh

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!