Mos e quani veten përtac, nëse nuk arrini të zgjoheni në mëngjes vuani nga kjo patologji
Të gjithë ata që nuk çohen dot nga krevati me zilen e parë, duhet të informohen më mirë, sepse më shumë mundësi ata vuajnë nga një patologji.

Sipas ekspertëve ajo quhet klinomania, një patologji e sjelljes e cila është një dëshirë e pa kontrolluar për të qëndruar në shtrat. Një vend në të cilin ndihemi të sigurt nga bota. Një lloj foleje, apo përqafimi mëmësor që është e pamundur të braktisësh.

Lini mbas krahëve stresin dhe përtacinë, sepse nuk kanë asnjë lidhje. Kjo patologji ama, shfaqet te ata që janë të prirur të vuajnë nga depresioni/fobi, frikë apo ankth. Është një situatë psiko-fizike që sjell në një autoizolim ndaj pasojave jo fort pozitive, si probleme me gjumin, depresionin, por dhe aftësia e ndërveprimit me të tjerë.

Fatmirësisht ka një zgjidhje për të gjitha. Për të shëruar shqetësimin mjafton të shkojmë të mjeku ose të kujdesemi që të rregullojmë gjumin, stresin.


Shtuar më 24/01/2020, ora 10:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori