Maskë me oriz dhe mente për një lëkurë të pastër e të ushqyer

Përbërës të thjeshtë dhe natyralë që ju ndihmojnë të keni një fytyrë të pastër e të ushqyer në kushte shtëpie. Kjo maskë ka veti shumë interesante për lëkurën tonë dhe përgatitet për 5 minuta (+25 min

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.38 %
71.4 %
5.21 %
Total 556 Vota!