Kjo është princesha e tmerrshme ruse, si i vriste edhe mysafirët

Në Rusinë e lashtë, Princi Igor dhe Princesha Oga ishin një shembull i një çifti të fuqishëm – Igori i quajtur “I mençuri” ishte djali i Ryuk, themeluesi i Rusisë, dhe Olga ishte e njohur në të gjithë

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!