999 rezultate për

emergjencĂs

Nuk kishim as doreza as kokore, SHBA dhuron 330 mijë dollarë pajisje për situata emergjencash Shtete e Bashkuara të Amerikës i kanë dhuruar Forcave të Armatosura Shqiptare mbi 330,000 dollarë pajisjesh për raste em
Kushtojnë pak dhe përgatiten shpejt, ushqimet më të mira në raste emergjencash Pas ditëve të vështira që vendi ynë ka kaluar pas tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit, ndihmat ushqimore kanë një pikë e
Brenda tuneleve misterioze shqiptare (FOTO LAJM) Gjatë periudhës së komunizmit Shqipëria ka pasur një forcë të denjë ajrore, për rajonin. Pajisjet e hershme që tashm