999 rezultate për

boft

Kush e nxehu Ijen në dasmën e Besit, "Mos e boftë pikën e ajrit" i ftuari i kësaj radhë ne Xing me Ermalin ka qenë Bes Kallaku. Dasma e tij dhe Xhensilës ka qenë një nga dasmat më t
I riu dhe plaku Ishte nje plak dhe nje djal i ri. - A po e agjeron ramazanin? - e pyet djali plakun. - Po more krejt, i thote plaku.