999 rezultate për

grejpfruti

Kurrë mos hani portokall kur pini këto lloje ilaçesh E keni lexuar udhëzimin “mos e merr këtë ilaç me lëngun e portokallit” dhe keni menduar përse? Nuk jeni të vetmit. Të
Krijohet grejpfruti hibrid që nuk pengon veprimin e ilaçeve Shkencëtarët amerikanë kanë krijuar grejpin hibrid, i cili nuk pengon veprimin e një vargu të ilaçeve, duke përfshirë ed
Lëngu i grejpfrutit shërben për kurimin e sëmundjeve tumorale Lëngu i grejpfrutit shërben për kurimin e sëmundjeve tumorale. Shtimi i nivelit në gjak të disa medikamenteve anti-tumor