Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      122.66
      1.1062
      61.561
      1.0985
 
      110.88
      0.9040
      55.651
      0.9930
 
      0.0082
      0.0090
      0.0070
      0.0090
 
      0.0162
      0.0180
      0.0139
      0.0178
00:59 - 22/11/2019
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
Riza: Ju tregoj dy problemet e mëdha të Shqipërisë

Florian Riza, i ftuari i përhershëm në emisionin “Pressing” në ABC News, ka folur për situatën e kombëtares dhe problematikat që ai ka. “Vetëm një mbrojtës i majtë nuk është gjetur. Kanë luajtur