Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      124.03
      1.1140
      61.477
      1.1004
 
      111.34
      0.8977
      55.188
      0.9878
 
      0.0081
      0.0090
      0.0070
      0.0089
 
      0.0163
      0.0181
      0.0141
      0.0179
16:59 - 18/10/2019
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
Konflikti Katalonjë–Spanjë, Guardiola: Europa të na ndihmojë të zgjidhim konfliktin

Barcelona po përjeton një gjendje lufte me protestuesit që e kanë kthyer qytetin në një fushë beteje me Policinë. Pep Guardiola gjithmonë ka mbështetur kauzën katalane dhe e ribëri edhe sot, duke f