Skandal me tenderët tek Posta Shqiptare, kapen shkelje flagrante

Dy muajt e parë të këtij viti duket të jenë periudha me fluksin më të madh të punës për zyrën juridike të Postës Shqiptare. Tenderë që anulohen dhe pezullohen si edhe dhjetra ankesa nga operatorë

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!