Probleme në njesinë 10, emërohen komisionerë të rinj
Ne mbledhjen e sotme, ne mesdite, KQZ vendosi shkarkimin e grupeve të numëruesve te PS-se ne njesine 10. Sipas vendimit te marre, deri në orës 14: 30 minuta, opozita duhet të dërgojë numëruesit e tjere, ne vend te 10 numeruesve te shkarkuar.

Sipas Ristanit, nese ata nuk pranojne te largohen le te nderhyje policia per t’i xnjerre me force. Ne fakt komisioneret nuk pranojne te largohen, pasi sipas tyre ka flete votimi neper tavolinat e numerimit dhe nuk mund t’i lene ashtu.

Ne mbledhjen e radhes, KQZ me shumice votash miratoi propozimet e PS per zevendesimin e komisionereve.
Shtuar më 10/05/2011, ora 14:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori