156

DEPUTETË

1,775,447

Vota
Numeruar: 98.91 %
Pjesëmarrja: 53.24 %

165

DEPUTETË

1,829,828

Vota
Qarku i Gjirokastrës (Numëruar 99.58 %)
Aleanca për Punësim, Mirëqenie dhe Integrim
Partia
Vota
%
Deputetet
PD
13,473
22.85 %
1
PR
2,645
4.49 %
0
PBKD
309
0.52 %
0
PDK
258
0.44 %
0
MEGA
242
0.41 %
0
PDIU
196
0.33 %
0
PLL
95
0.16 %
0
Koalicioni
18,009
30.55 %
1
Aleanca për Shqipërinë Evropiane
Partia
Vota
%
Deputetet
PS
24,726
41.94 %
3
LSI
11,460
19.44 %
1
PBDNJ
1,852
3.14 %
0
PDIP
439
0.74 %
0
PSD
361
0.61 %
0
PDS
329
0.56 %
0
AAK
314
0.53 %
0
Koalicioni
40,370
68.48 %
4
Të Tjera
Partia
Vota
%
Deputetet
AK
202
0.34 %
0
FRD
340
0.58 %
0
LDP
24
0.04 %
0
PPKDSH
10
0.02 %
0
Total
576
0.98 %
0