156

DEPUTETË

1,775,447

Vota
Numeruar: 98.91 %
Pjesëmarrja: 53.24 %

165

DEPUTETË

1,829,828

Vota
Qarku i Durrësit (Numëruar 98.73 %)
Aleanca për Punësim, Mirëqenie dhe Integrim
Partia
Vota
%
Deputetet
PD
51,702
34.22 %
5
PR
10,340
6.84 %
1
PDIU
3,777
2.50 %
0
PDK
557
0.37 %
0
LZHK
463
0.31 %
0
PESH
410
0.27 %
0
PLL
289
0.19 %
0
Koalicioni
68,808
45.55 %
6
Aleanca për Shqipërinë Evropiane
Partia
Vota
%
Deputetet
PS
59,284
39.24 %
6
LSI
11,497
7.61 %
1
AAK
750
0.50 %
0
G99
742
0.49 %
0
PDIP
564
0.37 %
0
PLiDr
470
0.31 %
0
PBDNJ
428
0.28 %
0
Koalicioni
76,813
50.85 %
7
Të Tjera
Partia
Vota
%
Deputetet
AK
860
0.57 %
0
FRD
4,506
2.98 %
0
LDP
50
0.03 %
0
PPKDSH
29
0.02 %
0
Total
5,445
3.60 %
0