Sequi në KZAZ numër 53
Ambasadori i BE, Etore Sequi i pranishëm në KZAZ-në numër 53, në njësinë numër 5 në Tiranë apeloi për rëndësinë që kanë këto zgjedhje dhe për fatin tonë drejt integrimit në BE, sikundër procesi duhet të përfundojë shpejt, brënda standarteve të kërkuara.

Sequi shprehu bindjen e tij se çdo gje duhet ti përmbahet kuadrit ligjor, duke respektuar kështu dhe vullnetin politik të të dyja palëve.


Në lidhje me këtë çështje, Sequi deklaroi:” Zgjedhjet janë një provë e rëndësishme për pjekurinë demokratike të vendit, dhe jam këtu për të vëzhguar këtë proçes”.
Shtuar më 12/05/2011, ora 23:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori