Edhe në një komunë tjetër përmbyset rezultati
Numërimi i votave me kusht, me postë dhe ato me nevoja të veçanta ka përmbysur rezultatin edhe në Kllokot.

Derisa nga rezultatet preliminare Strahinja Spasiq nga Lista Serbe kishte marr 1030 vota, kandidati tjetër nga GI e që më vonë edhe ai ka kaluar në Listën Serbe Bozhidar Dejanoviq ka marr 1020/

Pas numërimit të këtyre votave, Dejanoviq ka marr 22 vota më shumë karshi kundërkandidatit të tij i cili ka marr vetëm 2 vota.

Kështu që nga numërimi Dejanoviq i ka gjithsej 1042 vota ndërsa Spasiq 1032 vota.

Shtuar më 23/11/2017, ora 17:04

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori