Zbardhen letrat top-sekret që tregojnë përçarje në Vetëvendosje

Duket se në Lëvizjen Vetëvendosej ka ndodhur një përplasje dhe ka filluar një përçarje ndërmjet deputetëve të saj në Kuvendin e Kosovës. Kështu, të paktën, del, nga një letërkëmbim ndërmjet anëtarëve

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!