Ura që nuk të çon "gjëkundi" (VIDEO)
Shumë kush që ka bërë këtë rrugë për herë të parë është kthyer në mes të urës pasi ajo është ura që nuk të çon gjëkundi. Në fakt kjo vjen vetëm nga iluzioni optik që krijohet pasi në të vërtet ajo është një urë normale.

Ura ndodhet në Norvegji dhe parë nga larg ajo të tremb. Është 6.4 kilometra e gjata dhe është ndërtuar në vitin 2005">2005.

Ajo tashmë është kthyer shumë tërheqëse edhe për turistët. /albeu.com/

Shihni videon:


Shtuar më 03/11/2011, ora 12:04
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori