Të shpëtosh për pak nga goja e balenës 40 tonëshe (VIDEO)
Një balenë gjigante ka vizituar një pjesë të bregdetit në SHBA. Balena e cila mendohet se peshon mbi 40 ton ka hapur gojën për të gëlltitu plangton. Vetëm pak metra larg sasisë së ujit që përfundoi në barkun e balenës ndodheshin rojet e plazhit dhe një femër e cila po merrte rreze dielli.

Nëse shihni pamjet do të mendoni se ajo vërtet ka qenë me shumë fat që është ende e gjallë. /albeu.com/


Shihni videon:

http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMjA1MTkyMDI5ODAmcHQ9MTMyMDUxOTIxNzE4MSZwPSZkPSZnPTImbz*wOTIyMDI5Y2M3YzE*NmFjYWEyNzkxMjlh/MmFlNGZkZiZvZj*w.gif" />name="kaltura_player_1320519201" id="kaltura_player_1320519201" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="221" width="392" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_st6ym144/uiconf_id/5590821"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_st6ym144/uiconf_id/5590821"/><param name="flashVars" value="autoPlay=false&screensLayer.startScreenOverId=startScreen&screensLayer.startScreenId=startScreen"/>http://corp.kaltura.com">video platformhttp://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video managementhttp://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutionshttp://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player
Shtuar më 05/11/2011, ora 19:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori