Si të lidhni shumë lehtë kravatën (VIDEO)
Si ta lidhni kravatën mund t’ju duket pyetje e thjeshtë për ata të cilët e bëjnë këtë çdo ditë, por për ata të papërvojë normalisht se është proces më i vështirë.

Veç kësaj, është e rëndësishme të dini se ekzistojnë plot mënyra për lidhjen e nyjës së kravatës, duke përfshirë nyjën Windsor, gjysmë-Windsor, apo edhe Double Windsor.


Në videon e mëposhtme i keni disa mënyra dhe udhëzimin hap pas hapi se si mund ta lidhni kravatën, vetëm ndiqni ato dhe bëhuni të vëmendshëm.

Ndërkaq nëse dëshironi një mënyrë të lehtë dhe të mirë për lidhjen e fjongos, atëherë ndiqni mënyrën e mëposhtme.
Shtuar më 05/08/2018, ora 10:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori