E FUNDIT/ Super super Kumbulla! Shqiptari realizon supergol me Romën (VIDEO)
Serbia në reklamë, pa Kosovën dhe Vojvodinën (VIDEO)
Reklama që ka pushtuar televizionet në Serbi, nga kompania Kalgon ku paraqitet harta e Serbisë pa Kosovën dhe Vojvodinën, ku territori shtetëror me kufijtë duket si kohën e ish Mbretërisë së Sërbisë në vitin 1911, ka pasuar me shumë reagime, zyrtarët në Beograd, kanë kërkuar tërheqjen e kësaj reklame.

“Pasi e kemi parë këtë reklam nëpër televizione kemi kërkuar që transmetimi i saj të ndërpritet menjëherë. Ky është një lëshim i një kompani të madhe dhe serioze por gjithashtu është edhe gabimi i redaktuesit sepse edhe reklamat duhen redaktuar. Edhe në reklama mund të ketë çdo gjë” thotë Goran Karagjiq, zëvendëskryetar i Këshillit të Agjencisë Republike të Radidifuzionit, raporton infoglobi.

Nga kompaninë “Alcagrpup” që është përfaqësuese e këtij brendi për Serbinë nuk është dhënë asnjë koment.

Video:

Shtuar më 14/03/2012, ora 18:26

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori