Nuk ka nevojë për parukIer, tani balluket mund ti prisni kështu (VIDEO)
Nëse keni dhe ju baluke dhe problem më i madh është që duhet t’i prisni ato çdo tre javë ne kemi një zgjidhje që mos të shpenzoni më në parukeri!

Gjithmonë, pritini gjithmonë flokët e thatë.

Flokët e lagura shtrihen dhe zgjaten dhe ju rrezikoni t'i shkurtoni ato shumë. Kur flokët janë të thatë, ato pozicionohen në gjendjen natyrale, e cila lejon që prerja të bëhet aq sa duhet.

Nëse i mbani flokët herë të drejta dhe herë me onde , atëherë është e domosdoshme të drejtoheni para prerjes. Por, nëse gjithmonë i mbani flokët në një mënyrë pikërisht në këtë mënyrë duhet t’i prisni.

E nëse nuk jeni ende të qartë si duhen prerë ju këshillojmë të shihni VIDEOT.


Shtuar më 14/11/2019, ora 10:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori