Me vula të Hitlerit, njihuni me makinën më të vjetër në Kosovë (VIDEO)
E prodhuar në vitin 1936">1936, kjo makinë është sjellë dhe është restauruar në Kosovë.

Kjo veturë pronë e familjes Husaj gjendet në fshatin Nabergjan të Pejës.

Kjo lloj i makinës është prezantuar në Berlin në vitit 1935.

Emrin Olimpja e ka marrë për nder të lojrave olimpike të mbajtura në vitin 1936">1936Berlin.


Shtuar më 22/08/2018, ora 10:45

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori