Momenti i përplasjes së Xhavit Halitit me Arben Gashin (VIDEO)
Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka ngritur aktakuzë ndaj nënkryetarit të Kuvendit nga radhët e PDK-së, Xhavit Haliti dhe deputetit të AAK-së, Gani Dreshaj.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka ngritur aktakuzë ndaj nënkryetarit të Kuvendit nga radhët e PDK-së, Xhavit Haliti dhe deputetit të AAK-së, Gani Dreshaj.

Ndërsa, Gani Dreshaj pretendohet se po në të njëjtën ditë e kishte kërcënuar deputetin Gashi, shkruan lajmi.net.

Sipas aktakuzës së 31 majit të këtij viti, Haliti akuzohet se ka kryer veprën penale “sulm”, ndërsa Dreshaj për veprën penale “kanosje”

Vepra penale e “sulmit”, me të cilën akuzohet Haliti, sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës parasheh një dënim me gjobë ose me burgim deri në tri vite, ndërsa ajo e “kanosjes”, me të cilën ngarkohet Dreshaj, pirashësh një dënim me gjobë ose me burgim deri në gjashtë muaj.
Shtuar më 16/07/2019, ora 15:24

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori