KUJDES! Nëse e shihni këtë pajisje, mos e fusni kartën në bankomat! (VIDEO)
Kjo është pajisja Skimmer Card, e cila iu bllokua bullgarit Victor Eftimov mesditën e të dielës në bankomatin e një banke të nivelit të dytë, në rrugën “Muhamet Gjollesha”.

Siç shihet edhe me pamje, pajisja ka përafërsisht formën e bakomatit ku instalohet. Në pjesën e sipërme të saj vihet një kamera e vogël, që kopjon kodin ose pinin e kartës.

Në vendin ku futet karta vendoset një pajisje tjetër, e cila kopjon numrin e kartës, numrin personal dhe informacione të tjera të saj.

Pasi janë marrë informacionet, hakeri prodhon kartën e klonuar të një klienti, të cilit i janë vjedhur të dhënat.

Për këtë qëllim shërben një pajisje tjetër për prodhimin e kartave të bankave që posedohet nga keqbërësit.
Shtuar më 13/10/2018, ora 16:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori