Kjo është mënyra e duhur e të shkruarit në tastierë (VIDEO)
Jeni mësuar gjithnjë të mbani një pozicion kur shkruani në tastierë?
Jo gjithnjë mënyra si qëndroni para kompjuterit tuaj, është e drejtë.

E njëjta vlen edhe për mënyrën si shkruani në tastierë, apo formën si e mbani krahun tuaj kur mbani mausin.

Shpina juaj duhet të jetë e drejtë, sytë tuaj duhet të jenë drejt me kompjuterin, krahu juaj duhet të jetë i rrafshët që të mos keni dhimbje në kyç kur dora përdor mausin.

Gjithashtu, gishtërinjtë tuaj duhet të jenë të fokusuar në këto shkronja të tastierës: A,S D, F si dhe J,K,L.

Duhet që të praktikoni në mënyrë që të mësoni pastaj të shkruani pa gabime në tastierën tuaj. Më poshtë do të mund të njiheni edhe me të dhënat tjera për kompjuterin dhe telefonin tuaj.
Shtuar më 20/05/2017, ora 23:37
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori