I vdekuri çohet nga varri dhe tmerron banorët (VIDEO)
Një burrë, vendos të mbulohet krejtësisht me dhe duke mbajtur një maskë për të marrë frymë, në përpjekje për t’i trishtuar kalimtarët, është skenari i një kamere të fshehtë.

Më pas, një grua i merr kalimtarët dhe i afron tek varri i improvizuar, duke iu thënë se dyshon se aty ka diçka.

Pasi kalimtarët afrohen, burri ngrihet me shpejtësi nga dheu dhe i tmerron ata.


Shtuar më 14/09/2018, ora 11:39
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori