Njė gol “alla Maradona” nga... njė femėr (VIDEO)

Vrapoi me topin në këmbë për gati 100 metra, duke shmangur edhe ndërhyrjet e 5 kundërshtarëve dhe në fund mposhti edhe portieren kundërshtare. Florentina Spanu Olar ishte autorja e golit të tretë p

 
Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

albeu
 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
20%
20%
20%
20%