Trasmetimi direkt tregon çmendurinë e kësaj vajze (VIDEO)

Trasmetimi live gjithmonë mban surpriza por ajo çfarë ka ndodhur gjatë një trasmetimi direkt i NBC, ku një vajzë shfaqet pas gazetarit dhe tregon gjoksin nuk kishte ndodhur kurrë më parë. Vajza n

 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!