Situata ne Prishtine vazhdon te jete e tensionuar (LIVE)

Scan TVSe shpejti Live edhe keto kanale:

 
Tirana dhe e gjithe Shqiptaria feston sot 103-vjetorin e Shpalljes se Pavaresise

Tirana dhe e gjithe Shqiptaria feston sot 103-vjetorin e Shpalljes se Pavaresise