Vetëvritet me armë 57-vjeçari në Tiranë

Televizoni Ora News Live

Ju nevojitet Flash Player per te pare LIVE.
Ju lutemi shkarkojeni duke klikuar ketu.

Në rast se jeni në iPad
ju lutemi klikoni këtu për të ndjekur Ora Live


Se shpejti Live edhe keto kanale:

 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së