Vetëvritet me armë 57-vjeçari në Tiranë

Televizoni News 24 LiveSe shpejti Live edhe keto kanale:

 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së