Kohavizion (KTV) Live

Se shpejti transmetimi live ...Se shpejti Live edhe keto kanale:

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}