Zhvilluesi i iPhone flet për të ardhmen e medias
Iphone4
Javën e kaluar, ne profilizuam ScrollMotion, një kompani që sjell libra dhe revista në pajisje të lëvizshme në mënyra të reja dhe bindëse. ScrollMotion është përgjegjës për aplikacionin Esquire për iPad, një aplikacion që ofron një komponent të ri mbi përkthimin e përmbajtjes së shkruar për konsum digjitale për një përvojë shtesë dhe jo zvogëlues. Për shumë përdorues që të hyni në aplikacionin Esquire apo ndonjë nga 11.000 IOS oferta celular të ScrollMotion, eksperienca është diçka krejtësisht e re dhe unike.

Për Josh Koppel, megjithatë, është vetëm me evoluimin e teknologjisë më të fundit ai ka zhvilluar për më shumë se pesë vjet. Ndërsa shumë prej nesh i drejtohemi iPhone, si pajisjen e parë me të vërtetë me potencial të ekspozuar për shpkje te reja në media, Koppel kishte këto vizione pas përdorimit të iPod Photo dhe iPod.

Ajo ishte e mahnitshme të shohim prapa dhe të luajë me prototipa dhe konceptet për mediat interaktive që Koppel krijoi në vitin 2005 dhe 2006. Kjo ishte para se iPhone u njoftua zyrtarisht.

Sa shumë që kanë ndryshuar teknologjia dhe kultura në pesë vitet e fundit, veçanërisht në fushën e medias dhe botuese, ju prapë mund të merrni një paraqitje e shkurtër në disa të vizionit të hershme të Koppel-it në aplikacionet që ne përdorim sot.
Shtuar më 12/10/2010, ora 18:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori