Windows Live tashmë me version të ri
Windows Live
Sot Microsoft do të bëjë të mundur shkarkimin e versionit final të Windows">Windows Live">Live Essentials 2011(WLE). WLE 2011 përfshin versionet e reja te Foto Galerive, Mail-it,Movie Maker, Shkrimit ( nje mjet blogging), Family Safety (kontrollet prinderore), Live">Live Mesh dhe Microsoft Office Outlook. Përdoruesit gjatë instalimit mund të zgjedhin nëse duan ta instalojnë të tërin apo elemente të caktuar.

Microsoft ka testuar "wave 4" për muaj të tërë. Hotmail-i i ri u grumbullua në gusht, por që nga ajo kohë ka vazhduar grumbullimi i karakteristikave te reja.

Zyrtarët Microsoft njoftuan planet për Windows">Windows Live">Live Spaces, platformë Blogging që ka qenë pjesë e Windows">Windows Live">Live, më parë këtë javë. Ka patur disa mospërputhje se si disa llogari Spaces Live">Live nuk janë më atje. Në çdo rast, Microsoft ka punuar për të siguruar WordPress blogs dhe blog hosting dhe për çdo konsumatorë Live">Live Spaces që duan të emigrojnë për WordPress në gjashtë muajt e ardhshëm.
Shtuar më 01/10/2010, ora 09:29
Tage: Windows Live

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori