E FUNDIT/ Milani shpëton në fund mes dramës (VIDEO)
WhatsApp do të sjell mesazhet ‘vet-shkatërruese’ së shpejti
Mesazhet vetë-shkatërruese janë shumë të dobishme kur bëhet fjalë për shkëmbimin e informacionit të ndjeshëm.

Ju mund ta keni parë këtë veçori në Telegram dhe disa aplikacione të tjera të mesazheve.

Sidoqoftë, për WhatsApp, do të jetë një shtesë e rëndësishme kur të arrijë. WABetaInfo vuri re këtë shtesë.

Aktualisht është në fazën e zhvillimit dhe do të lansohet shpejt në versionin e qëndrueshëm.

Në WhatsApp, mesazhet vetë-shkatërruese mund të quhen si mesazhe “Disappearing”.

Kjo duhet t’ju lejojë të dërgoni një mesazh dhe të specifikoni një kohëmatës për të vetë-shkatërruar atë.

WABetaInfo gjithashtu vëren se funksioni ju lejon të zgjidhni midis 5 sekondave ose 1 ore që mesazhet të zhduken.

Ju me siguri do të jeni në gjendje ta shfrytëzoni këtë veçori edhe në Grupe – përfshirë bisedat individuale.

Me informacionin në dispozicion tani, nuk mund të konfirmohet nëse do të ketë më shumë opsione të kohërave për zhdukjen e mesazheve.

Sidoqoftë, do të funksionojë ashtu si bën aplikacioni Telegram për mesazhe vetë-shkatërruese.
Shtuar më 06/10/2019, ora 19:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori