Të shikosh përtej murit
Hulumtuesit nga Universitetit i Teksasit në Dallas kanë gjetur një mënyrë përmes shfrytëzimit të ‘bandës teraherc’ të spektrit elektromagnetik me mikroprocesorët e lirë, të ngjashëm me ata që tanimë gjenden në shumicën e elektronikës së konsumit, dhe kështu duke përdorur ato të dhëna për të krijuar imazhe.

“Mund të vendosni këtë çip dhe marrësin prapa celularit, duke shndërruar kështu e vendos atë nën një mjet që mund ta bartësh më vete në xhep që ka aftësinë të shoh përmes objekteve”, ka deklaruar Dr. Kenneth, udhëheqësi i studimit.
Së shpejti, ju mund të shikoni përtej mureve.
Shtuar më 24/04/2012, ora 19:57

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori