Të punësuarit në Facebook shesin të dhënat e përdoruesve
Pëlqej
Facebook ka ndërmarrë veprime kundër personave që kanë punuar në zhvillimin e saj dhe janë kapur duke i shitur tregtarëve të të dhënave emrat e përdoruesve dhe listën e kontakteve, të cilat i kanë përdorë më saktësisht për dërgimin e materialit reklamues.

Ata që janë kapur në aktivitete të tilla, siç njoftojnë agjencitë,i është ndaluar kontakti me Facebook-un për gjashtë muaj, me detyrimin që më vonë t’i nënshtrohen kontrollit për respektimin e politikës së këtij rrjeti social.
Shtuar më 02/11/2010, ora 11:06
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori