Tashmë Facebook Messenger i përditësuar për Windows 10
Facebook ka plotësuar në Windows-10 aplikacionin e tij të pavarur Messenger me thirrje me zë dhe video.

Fatmirësisht! Ky është një lajm i mirë për të gjithë ata që kanë qenë duke e pritur këtë përditësim që nga 28 prilli, kur Facebook krijoj Messenger për Windows 10.

Ashtu si në Messenger për Android dhe iOS, ikona e telefonit në këndin e sipërm të djathtë të ekranit në Windows 10 gjatë një bisedë do të bëhet e gjelbër, kur personi tjetër është aktualisht aktive, kështu që ju e dini që ju mund të arrini atë menjëherë.

Kur ju filloni një telefonatë, aplikacioni ju informon se “thirrjet përdorin Wi-Fi ose planit tuaj të të dhënave.” Kjo është e çuditshme, sepse në përgjithësi Windows 10 PC nuk ka një plan të dhënave.

Muajin e kaluar Facebook ka thënë se ndër 1 miliard nga përdoruesit e tij aktive të Messenger, më shumë se 300 milionë prej tyre janë përdorues të rregullt të thirrjeve me zë dhe video.

Në qoftë se personi tjetër nuk i përgjigjet thirrjes tuaj, ju mund të lini një mesazh zëri, siç mund të veproni me platforma të tjera.

Dhe ashtu si Messenger për Android dhe iOS, Messenger për Windows 10 ju pyet për ta vlersuar cilësinë e çdo thirrjeje, pasi përfundon telefonata.

Ju mund të zgjidhni për të goditur “Jo tani.” Por në qoftë se ju të siguroni një vlerësim të ulët të mjaftueshme, Facebook do të ju lejojnë t’u tregojnë një listë të problemeve për të zgjedhur. /albeu.com/
Shtuar më 22/10/2016, ora 23:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori