Tableti i ri 159 euro
Yzi Android 4 është një tablet i ri ka arritur në Evropë dhe që ka filluar të shitet shumë. Tableti i ri bazohet në sistemin operativ Android 4.0 ICS, ndërsa i njëjti ka të integruar edhe rrjetin WiFi dhe akselerometrin.

Edhe pse karakteristikat e këtij modeli të tabletit, mund të mos ju befasojnë, ajo që mbetet shumë interesante në këtë pajisje është çmimi i këtij modeli i cili pritet t’i tërheq shumicën e blerësve.

Yzi Android 4 do të paraqitet në treg më një çmim prej 159 eurosh, dhe për më shumë sistemi operativ është tërësisht i përkthyer në frengjisht, mirëpo gjuha angleze gjithashtu është në dispozicion për përdoruesit.
Shtuar më 16/05/2012, ora 21:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori