Sulmohen 19 web-faqe në Serbi
Shumë ueb-faqe serbe janë sulmuar sot nga hakerët shqiptarë, të njohur si “iLLyrian Hackers Group” për shkak të arrestimit të 2 policëve shqiptarë nga Serbia. Hakerët shqiptarë kanë dhënë mesazhe politike në çdo ueb-faqe që e kanë sulmuar.

Këto janë vetëm disa nga mesazhet që hakerët shqiptar ua kanë përcjellë lexuesve të këtyre faqeve:

“#Message for Serbian People!…

Të gjitha arrestimet e bëra nga ana e Serbisë janë te qëllimshme, pa ndonjë arsye dhe nëse mendoni se me 2 policë e keni rrëzuar Republiken e Kosoves e keni gabim. Ju vetëm po e tregoni fytyren tuaj se jeni skllav dhe asgjë më shumë. Por edhe ju, herët apo vonë do hasni n’Hunlesh! Amanet e kom prej shqipes ta ruj venin tem kuq e zi e kom flamurin e ruj n’mes tzemres tem”. Portali Lexoshqip.com ka siguruar nofkat e hakerve shqiptar të njohur si “theb0x” dhe “bLackLegend”

Ja faqet e hakuara:

www.eposlovanje.org
www.microcer.rs
www.carvel.rs
www.mona.rs
www.sskolaraca.rs/tag.php
www.danisarajeva.com
www.narodnimuzej.rs
www.sportskamedicina.net
www.mg-serbien.com
www.basjako.com
www.savezucitelja.com
www.makoautomobili.co.rs
www.dzraska.rs
www.mspbg.rs
www.scb.travel
www.mmc.co.rs
www.ufts.rs
www.yozenyogurt.com
www.kzmstarigrad.org.rs/sr/onama.php?c=3
Shtuar më 01/04/2012, ora 17:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori