Skype me miliona përdorues
Skype
Skype raporton për arritjen e rekordit prej 25 milionë shfrytëzuesve të cilët njëkohësisht përdornin këtë aplikacion të popullarizuar të mesazheve të çastit. Ky është deri më tani numri më i madh i shënuar i shfrytëzuesve të cilët njëkohësisht komunikonin online përmes Skype, qoftë me chat, me VOIP ose video chat.

Kompania thekson pikërisht rritjen e mënyrës së fundit të komunikimit, vitin e kaluar përqindja e video komunikimit ishte 40 për qind e tërë komunikimit të realizuar përmes Skype.

Kompania së shpejti planifikon edhe daljen në bursë dhe vlera e aksioneve pritet të jetë rreth një miliard dollarë. (albeu.com)
Shtuar më 28/11/2010, ora 20:21
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori