Si u testua Nokia N8?! (VIDEO)
Nokia N8
Modeli më i fundit i Nokias N8, ka kaluar shumë teste para se të dalë në shitje. Në fakt, kjo është një procedurë normale e të gjitha kompanive celulare. Aq sa është i rëndësishëm softi (programimi) i celularit, të paktën aq i rëndësishëm është edhe qëndrueshmëria e celularit ose fuqia rezistuese nga përplasjet.

Që nga dalja në treg e Nokia N8, janë të shumta kritikat pro dhe kundër këtij modeli por është e çuditshme që mes këtyre kritikave në asnjë rast nuk u përmend qëndrueshmëria nga përplasjet.

Por si e ka testuar Nokia modelin e ri N8?!

Shikoni videon e testit të qëndrueshmërisë së Nokia N8-të dhe do ta kuptoni pse ky model është aq i fortë:


<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KcfvRfJeLPQ?fs=1&hl=en_US">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowscriptaccess" value="always">param>
Shtuar më 16/11/2010, ora 11:28
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori