Si transportohen makineritë e rënda?! (FOTO GALERI)

Keni menduar ndonjëherë se si transportohen mjetet (maikneritë) e mëdha drejt vendeve ku do vendosen?! Shumica prej jush do të thonit se zakonisht këto lloj gjërash ndërtohen në vendin ku do të përdoren më vonë. E saktë! Por ja që, për shkak të specifikave të veçanta, jo të gjitha mjetet prodhohen aty ku do të vendosen. Në këtë fotogaleri do të keni mundësinë të shihni disa fotografi se si transportohen disa mjete dhe makineri gjigande.
Keni menduar ndonjëherë se si transportohen mjetet (maikneritë) e mëdha drejt vendeve ku do vendosen?! Shumica prej jush do të thonit se zakonisht këto lloj gjërash ndërtohen në vendin ku do të përdoren më vonë.

E saktë! Por ja që, për shkak të specifikave të veçanta, jo të gjitha mjetet prodhohen aty ku do të vendosen.

Në këtë fotogaleri do të keni mundësinë të shihni disa fotografi se si transportohen disa mjete dhe makineri gjigande.


Shikoni fotografitë:

Shtuar më 15/11/2010, ora 14:10
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori